SpöööÖÖÖööööÖÖöken!

I lördas till ära av Fröken Hannah Johanssons födelsedag så tog vi en spökbuss tur. Vilket var väldigt trevligt, fick gå nere i en krypta och höra om en mycket trevlig doktor som slog in huvudet på kvinnor och sedan förvandlades till ett varulvmonster efter han dött. Det berättades även en mysig liten saga om en biskop som fick sina fötter bort kokade i olja för att sedan hängas upp i törnen för att dö.

Men det var inte bara det! Vi fick också lärs oss hur man plundrade gravar förr. Tydligen är det inte så mycket som behövs. Rep, en stor krok, spade och en tio årig pojke.(kan gå in mer detaljer en annan gång)
 
Vi såg också en skylt på ett hus som hade något med Bram Stoker att göra. Kommer inte ihåg om det var att han var född där, bodde där, dog där, skrev där eller om han helt enkelt bara diggade det där huset lite extra.
 
Det allra mest skrämmande under turen var dock, krama en kudde för nu blir det läskigt, en möhippe grupp. Fnissiga, packade kvinnor som tyckte att de själva var hysteriskt roliga medans resten av sällskapet tyckte de var hysteriskt irriterande. Det kom upp som förslag att vi skulle låsa in dem i kryptan... Vilket vi så klart inte gjorde...
För många vittnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0