En Johansson mindre

Det är väl kanske dags för mig att ta lite ansvar, erkänna att jag var med i skapandet och att vi faktiskt är två om detta. Ska väl också erkänna att jag inte har funnits där som sig bör, att jag undvikit min roll och varit ytterst frånvarande. Att Monika har fått dra det tunga lasset på egen hand och varit mer ensamstående än vad som egentligen var planerat från början. Min uppmärksamhet har varit splittrad och jag har inte lagt ner den kärlek som varit förtjänad. Och det är nu när Monika lämnat mig som jag inser alla de fel jag gjort, hur mycket jag har försummat. Så mina vänner, det är nu jag ska stiga upp och visa att jag är värdig. Att jag faktiskt kan ta ansvar och vårda och älska. Det är nu jag ska skriva blogg!.. Göra blogg?... uppehålla ett regelbundent flöde utav text som placeras i cyberrymden.

Räknar med att jag håller detta i en vecka ungefär.

Jahopp... Som ni förstår så är det en Monika mindre i lägenheten nu. Har istället fått in spansk/tysk kille, men jag vet inte riktigt... Visst han är trevlig och så men inte ens lite blond, kommunicerar inte genom roliga ljud och pratar inte på göteborgska varannan mening. Men men man får väl nöja sig med det man får. Och förstå att även blonda orustbor måste få ha sin frihet.
Speciellt när de är sjukligt immuna mot sömnmedel... Visste att jag borde köpt kedjor och silvertejp... rookie mistake.

Ska försöka vara lika duktig med bilder som Monika, men efterom min dator och minneskortet inte pratar med varandra för tillfället. (teknik drama ni vet, någon vänstrade med någons usbport, hårddisk processorer med säker borttagning osv) så blir det som det blir

11 dagar kvar

Ha! För en gångs skull har jag en RIKTIGT bra anledning till att inte ha skrivit på ett par dagar. Det är helt enkelt för att jag försöker hinna umgås med alla här innan det är dags för mig att åka hem. Dessutom får jag riktigt trevligt besök mellan 18-25 och på tisdag nästa vecka kommer även Emmis hit - så då kommer jag definitivt inte ha tid att skriva inlägg. Tyvärr.
 
Under de här dagarna jag inte skrivit så har jag iallafall hunnit med en hel del! Har planerat pizza&poker kväll med jobbet, gått på bio, shoppat, varit på after work med jobbet, umgåtts med alla goingar osv.
 
Pisa köpte dessa för att piffa upp vardagsrummet lite.
 

Bästa i hela lägenheten

Japp, det bästa i lägenheten är helt klart vår griffeltavla. Man kan säga så mycket med den.
 
 

Connemara - i bilder

Denise, Amanda och långt bort är Shalom.
 
 
Denise posar!
 
 
Mandy pandy!
 
En internatskola för katolska flickor som stängdes ner för 2-3 år sedan.
 
Shalom, Mandy, Denise
 
Här kändes det nästan som hemma, det luktade tång!
 
Denise, Mandy, Shalom
 
Och jo, jag vart ju där.
 
Båttur!
 
 
Irish coffee på båtturen.
 
En timme spenderade vi i Galway, en riktigt mysig stad! 
 
 

Lördagen - i ord

I lördags åkte jag, Denise, Amanda och Shalom en dagstur till Connemara. Det var riktigt fint, men jag måste säga att jag gillade Cliffs of Moher aningens mer.
 
 
MEN!
 
 6 anledningar till att dagen var blä-ig.
 
 
  • Taxin vi beställde kom aldrig.
  • Bankautomaten käkade upp Denise's kort. (?!)
  • Värmen fungerade inte i bussen de första 1 och ½ timmarna.
  • När vi kom tillbaka till Dublin var jag så himla sugen på en hamburgare. Jag köpte en cheeseburgare och tänkte käka upp den på väg till en affär vi skulle till. Efter jag tagit en tugga så kommer en jävla FISKMÅS dykandes precis mellan mig och Denise och tar en tugga av min hamburgare?! VAFAN.
  • Tänkte trösta min förlorade mat med en crepe med nutella, banan och jordgubbar. Spiller nutella över mina händer, ansikte och jacka.
  • Förlorar pokern.
 
Det var nog allt. Det låter som att dagen sög, men allt förutom kylan på bussturen var jättebra. Vi har riktigt roligt och Connemara var superfint. Ska försöka lägga upp lite bilder sen så ni också kan se :)
 
 

Cliffs of Moher - del 2

Och här kommer bara en herrans massa bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cliffs of Moher - del 1

Jag säger bara: WOW. 
 
Resan började 06.50 då vi skulle åka iväg med bussen. Tyvärr vart det lite krångel så vi kan inte iväg förrän 07.10 eller något sådant, men men. Vi stannade till på flera ställen både på vägen till klipporna och vägen därifrån. Hela dagen har varit helt underbar och vi kunde omöjligt fått bättre väder. Det var strålande sol HELA dagen, inte den minsta regndroppe trillade ner - förstår ni hur ovanligt det är?! 
Det finns inte en möjlighet att bilderna gör naturen rättvisa, men ni kanske får en hum om hur vackert det är iallafall.
 
I detta och nästa inlägg kommer det alltså vara en hel del blandande bilder från alla stoppen på vägen. 
 
 
 
Klipporna! För att se hur stora de är kan ni kolla den där vita fläcken mitt i havet. Det är en medelstor motorbåt, vad vi kunde se däruppe ifrån.
 
 
 
 
 
Mooooget!
 
 
Helt galet fint - men ni får se mer bilder imorgon. Är helt slut efter att ha vart iväg hela dagen :) 

Ibland får man lyxa till det

Idag gick vi upp supertidigt (okej, det är tidigt jämfört när vi brukar gå upp iallafall) för att storstäda hela lägenheten. Så vi firade det hela med att käka lyxfrukost på Insomnia innan jobbet. 
 
 
 
Om nom nom!
 
 
Imorgon ska vi kliva upp ÄNNU tidigare (hur ska vi överleva). 06.50 går bussen till Cliffs of Moher (<-- klicka) från stan. Vi måste alltså vara inne i stan ca 06.40. Bwaah. Men det kommer vara värt det. Har sett fram emot det här som tusan. 
 
 

RSS 2.0