En ny beundrare

Jag upptäckte häromdagen att jag fått en ny beundrare. Han är inte så stor och ståtlig,
men ack så ihärdig. Flera gånger har han hittat nya ställen att spana från.
Sittandes på fönster, bilar, dykandes från hög höjd rätt ner i mitt huvud. Men så imorse
tog han det ett steg längre.

 

Den jäveln tog sig in i mitt hus.

 

Jag hittade honom sittades där i min diskho. Vilken uslig harkrank. Smyga sig på sådär!
Jag får anta att han bara vill säga hejdå.

 

Min beundrare. 


Kaos

Första gången ordet kaos användes var när en romare vid namn Maximillius var hemma på besök min förfädrar Stökius johansson. Och jag kan med stolthet säga att jag än idag hedrar min förfäders namn.
 
För ni ser, att kombinera en stökig Lovisa med flytt kan bara sluta med kaos. Men ska man till Dublin måste man göra vissa uppoffringar, som att packa ner hela sin älskade film och boksamling i bruna osamarbetsvilliga lådor. Kan dock säga att den inte var så älskad under packandet. Att böcker är i olika storlek är kanske inte ett jätteproblem när de står fint o stilla på sin plats i hyllan. Men när de ska ner i en låda, låt oss säga att det inte var vackert... Inga böcker skadas dock kroppsligt endast själsligt.
 
Men det går i alla fall framåt med mitt packande och det börjar kännas att man kommer närmare Dublin. Fick också ett par kamrater till resan idag. Två illgröna resväskor! Är mycket nöjd eftersom de är gröna och... ja de behöver väl egentligen inte va något mer. Som min kära far sa "Det var den fulaste färgen och då tänkte vi att den kommer Lovisa att gilla"
 
Jag får be er att skingra er, inget mer att se! Gott folk jag ber er att respektera att detta inlägg är avslutat och att ni upptar era vanliga rutiner! Tack så mycket

Förberedelser

Idag är det 18 dagar kvar tills vi flyger till Dublin (wooooho!) och jag tror att jag köpt allt som behövs nu. Kommer säkert komma på sisådär hundra saker dagen innan vi åker, men det är ett senare problem. Har inhandlat lite ditten och datten, bland annat en adapter så jag kan ladda min kära mobil. Det slog mig igår att Irland kanske inte hade samma vägguttag - och visst fasen var det så. Hade varit rätt surt om man kom dit och inte kunnat ladda våra mobiler... Då hade det inte dröjt länge innan vi tagit död på varandra. 

De förberedelser som är kvar att göra är väl det allra svåraste. Att packa de jävla väskorna. GAH! Det får ju inte plats någonting. Suck. 

Nåväl. 
Här ges en fin liten nedräkning av dagar:

6 dagar kvar att jobba.
10 dagar tills Pisa fyller år (antal håller jag tyst om, annars åker jag på en snyting)
18 dagar till DUBLIN!

Aaah. Underbart!




/ Monkan

Första inlägget skrivs av ingen mindre än: Monkan!

Hejsan, denna bloggen kommer endast användas under min och min fenomenala kusin Pisas resa till Dublin. Eller om det blir London. Who knows, framtiden är oviss. Men flygbiljetterna är bokade till Dublin så det är där vi startar vår resa. Vi vet inte hur länge vi blir borta, vad vi kommer jobba med eller hur vi kommer bo. Därför har vi denna fina (eller förhoppningsvis blir den fin någon gång, Emma - ja, jag menade det som en hint till dig) blogg som ska fungera som en liten kom-ihåg-bok för både oss och er. Jag menar, det är ju hur bra som helst att kunna kika tillbaka om några år och se vad vi gjorde (eller inte gjorde för den delen.) Anywho, välkommen och hoppas ni kommer trivas! Får väl se hur väl vi använder oss av den här så kallade nya trenden. Tjo! 

RSS 2.0